سفیر رایانه

همه چیز درباره کامپیوتر

سفیر رایانه

همه چیز درباره کامپیوتر

حرفه‌ای دانلود کنید

مقدمه
بعد از گذشت یک دهه از ورود اینترنت به ایران، و دسترسی به اینترنت 128 کیلوبیتی برای کاربران خانگی، به نظر می‌رسد چک‌کردن ایمیل‌ها، جستجو و دانلود، بیشترین کاربرد را در میان کاربران اینترنتی ایران دارد. اصولاً لذتی که دانلود یک فایل بعد از جستجو به شما می‌دهد، قابل قیاس با چک کردن ایمیل نیست. 

در این نوشتار قصد داریم در مورد شیوه‌های دانلود از سایت‌ها صحبت کنیم تا با زوایای پنهان این سایت‌ها و دانلود از آنها بیشتر آشنا شوید. همچنین به نحوه دانلود فایل‌ از سایت‌هایی که فیلتر نیستند، خواهیم پرداخت. فرض کنیم شما کاربری هستید که:
 آشنایی نسبی با اینترنت و مفاهیمی چون وب 2، رپیدشیر، یوتیوب، تورنت و سایر مفاهیم نوین وب دارید.
 از اتصال دایمی ADSL و یا Wireless به اینترنت با حداقل سرعت 128 کیلوبیت در ثانیه برخوردارید.
 یکی از نرم‌افزارهای مدیریت دانلود را روی سیستم نصب کرده و مدیریت تمامی دانلود‌های خود را به آن واگذار کرده‌اید.

آنچه در این نوشتار کوتاه مطالعه خواهید کرد عبارتند از: نرم‌افزارهای مدیریت دانلود، همیار همیشگی و لازم شما در دانلود
 دانلود به صورت لینک مستقیم و معرفی تعدادی از سایت‌های ایرانی برای دانلود مستقیم 
 دانلود به صورت لینک غیر مستقیم و سلسله سایت‌های اشتراک فایل، معرفی امپراطوری Rapidshare و نحوه جستجو برای دانلود از این سایت
 تورنت‌ها و شبکه‌های همتا به همتا یا نظیر به نظیر (P2P)‌ که هنوز هم نفس می‌کشند

معنای واژه دانلود 
معنی لغوی واژه دانلود (Download) بارگیری است و در اصطلاح کامپیوتری، به فرآیند انتقال اطلاعات از یک سیستم کامپیوتر مرکزى بزرگ و دور، به سیستم کامپیوتر کوچک‌‌تر گفته می‌شود. در اصطلاح روزمره، کلمه دانلود جایگزین عبارت بارگیری شده است. کلمه دانلود نقطه مقابل واژه آپلود (Upload) است. وقتی می‌خواهید فایلی را از اینترنت دانلود کنید، آن را یا به صورت مستقیم از سرور اصلی سایت در حال بازدید دانلود می‌کنید، یا به صورت غیرمستقیم از سایت‌های مخصوصی که صرفاً برای اشتراک و آپلود فایل‌ها ساخته ‌شده‌اند دانلود می‌کنید، و یا از طریق شبکه‌های همتا به همتا از سیستم کامپیوتری شبکه کاربران آنلاین دیگر در سایر نقاط جهان دانلود می‌کنید.

1ـ نرم‌افزارهای مدیریت دانلود، همیار همیشگی 
قبل از اینکه به نحوه دانلود بپردازیم، باید خاطرنشان کنیم که به یک نرم‌افزار قوی و حرفه‌ای برای دانلود از اینترنت نیاز دارید. اگر می‌خواهید بدون دردسر از اینترنت دانلود کنید، باید از خانواده گسترده این نرم‌افزارها، یکی را انتخاب و روی سیستم نصب کنید. پیشنهاد ما استفاده از Internet Download Manager (IDM) است. البته برای راحتی شما، در دی‌وی‌دی این شماره، چند نرم‌افزار از این خانواده را برای انتخاب شما قرار داده‌ایم. همیشه روی سیستم فقط یک نرم‌افزار مدیریت دانلود
 (Download Manager) نصب کنید. بعد از نصب این‌گونه نرم‌افزارها، آنها به صورت خودکار مدیریت تمامی فایل‌هایی را که قصد دانلود دارید، به عهده می‌گیرند. این نرم‌افزارها قابلیت‌های زیادی دارند که مهم‌ترین آنها تسریع دانلود و ادامه دانلود در صورت ناقص ماندن دانلود است. همانطور که می‌دانید، انتخاب یک نرم‌افزار معمولاً براساس سلیقه و نیاز مخاطبان صورت می‌پذیرد. خانواده نرم‌افزارهای مدیریت دانلود تنوع زیادی دارد. در زیر نام بعضی از آنها را مشاهده می‌کنید.

Download Accelerator Plus
DownloadStudio
FlashGet
Free Download Manager 
Fresh Download
GetRight Professional
HiDownload 
Instant Get 
Internet Download Accelerator
Internet Download Manager
Orbit Downloader 
ReGet Deluxe

نکته: تمامی این نرم‌افزارها به صورت کامل و رجیستر شده در دی‌وی‌دی همراه این شماره، قرار دارد.

2ـ دانلود به صورت لینک مستقیم و معرفی تعدادی از سایت‌های ایرانی در این نوع دانلود، فایل‌ از سرورهای اصلی سایت در حال بازدید دانلود می‌‌شود. این سرورها به دو نوع HTTP و FTP تقسیم‌بندی می‌شوند.
تنها راه یافتن فایل، جستجوی پیشرفته از طریق موتورهای جستجو مطرح اینترنت است.
ساده‌ترین راه برای دانلود از اینترنت، مراجعه به این‌گونه سایت‌ها و دانلود مستقیم و بدون دردسر از سرورهایشان است.
در این جا نام تعدادی از این سایت‌ها ذکر شده است.

نشانی تعدادی از سایت‌های ایرانی برای دانلود مستقیم

www.persiandown.com
www.asandownload.com
www.kamyabonline.com
www.mihandownload.com
www.takdownload.ir
www.downloadha.com
www.bindownload.com
www.p30download.com
www.p30world.com
www.freedownload.ir
www.p30site.com
www.softgozar.com

مزیت بزرگ این سایت‌ها در این است که لینک‌های آنها، به سایت‌های مشابه خودشان مرتبط شده است.

3ـ دانلود به صورت لینک غیرمستقیم و سلسله سایت‌های اشتراک فایل
 فروم‌ها:
فروم‌ها یا انجمن‌ها، سایت‌های دیگری هستند که افراد فعال و کنجکاو در اینترنت، عضو آنها می‌شوند و در آنها انواع و اقسام انجمن‌ها و بحث‌های آزاد راه می‌اندازند و به مبادله اطلاعات می‌پردازند. در این انجمن‌ها بسیاری از فایل‌ها یا اطلاعات دور از ذهن نیز می‌توان یافت. تعداد آنها بسیار زیاد است و تنها از طریق جستجو می‌توان آدرس آنها را پیدا کرد. در ادامه نشانی چند انجمن معروف ایرانی آورده شده است.

www.2reham.com/forum
www.asrejavan.com/index.php
www.farsisubtitle.com/forum/index.php
www.forum.free-offline.com/index.php
www.forum.gigapars.com
www.forum.googlen.ir
www.forum.p30world.com
www.pc7s.com/forum
www.forum.persiandown.com
www.forum.takdownload.ir
www.forum.tvshow.ir


 سلسله سایت‌های اشتراک فایلدر این جا به اصل موضوع مقاله می‌پردازیم: لینک‌های غیرمستقیم و امپراطوری Rapidshare.
به دلیل هزینه‌های بالای هاستینگ و قوانین بسیار سخت‌گیرانه کپی‌رایت در کشورهای اروپایی و آمریکایی، نیاز به پیدایش سایت‌های اشتراک فایل احساس شد. شاید بیش از چندصد سایت برای اشتراک فایل‌ها ایجاد شده باشد، اما بدون تردید محبوب‌ترین، موفق‌ترین و پرترافیک‌ترین این سایت‌ها Rapidshare است.

در این جا نام تعدادی از این سایت‌ها را ذکر می‌کنیم و در ادامه، فقط به توضیح سایت Rapidshare و نحوه کار با آن و دانلود از آن می‌پردازیم.
آدرس تعدادی از سایت‌های اشتراک فایل در اینترنت

www.2shared.com
www.4shared.com
www.adrive.com
www.allmydata.com
www.asapload.com
www.badongo.com
www.bigupload.com
www.bitroad.net
www.bizhat.com
www.bonpoo.com
www.box.net
www.boxstr.com
www.depositfiles.com
www.parsupload.ir
www.parsaspace.com
www.persiangig.net


شاید بیش از ده برابر سایت‌های ذکر شده، در این زمینه سایت وجود داشته باشد. در فهرست فوق نام چند سایت ایرانی نیز دیده می‌شود که با رنگ قرمز مشخص شده‌اند. اما همه این سایت‌ها یک طرف، سایت Rapidshare طرف دیگر. به راستی چه دلایلی باعث محبوبیت این سایت عظیم شده است؟

 امپراطوری Rapidshare سایت رپیدشیر از پیشگامان سایت‌های اشتراک فایل در اینترنت است و با بیش از چندصد سرور، ظرفیت چند پتابایتی دارد. برای اطلاع، هر یک پتابایت معادل 1000 ترابایت است! سرورهای رپیدشیر به دلیل سرعت بسیار بالا و ترافیک روان، محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند. از دیگر دلایل محبوبیت این سایت، می‌توان به این نکته اشاره کرد که سایت‌های تکمیلی زیادی صرفاً برای جستجو و جستجوی طبقه‌بندی شده در رپیدشیر ساخته شده‌اند تا کاربرانی که در اینترنت جستجو می‌کنند، سریع‌تر به مقصد نهایی و دانلود فایل‌های مورد نظرشان برسند.
برای توضیح نحوه استفاده از رپیدشیر، باید ابتدا به مباحث زیر اشاره شود:
 نحوه ثبت‌ نام در سایت رپیدشیر به عنوان Premium User
 نحوه جستجو در سایت رپیدشیر
 نحوه دانلود از سایت رپیدشیر

ثبت نام در سایت رپیدشیر
گرچه رپیدشیر به صورت رایگان نیز امکان دانلود را در اختیار کاربران قرار می‌دهد، اما محدودیت‌های بسیاری برای آنها اعمال می‌کند. در ادامه فرض بر این است که شما کاربر رسمی سایت رپیدشیر با عنوان Premium User هستید که با پرداخت حق اشتراک (به ریال یا یورو) به صورت ماهانه یا فصلی یا سالانه، یک اکانت پرمیوم در اختیار دارید. سایت رپیدشیر در قسمت Resellers به آدرس 
www.rapidshare.com/resellers.html (نمایندگان مجاز فروش) در کشور ایران از 2 شرکت "هملون" و "رپید ورلد" نام برده است. این بدان معنی است، که فقط این 2 شرکت نمایندگی اصلی شرکت رپیدشیر در کشور ایران هستند و اگر شرکت‌های دیگری اکانت‌های رپیدشیر را به فروش می‌رسانند، از دید سایت Rapidshare، نماینده رسمی و قانونی او نیستند. توصیه ما این است که در هنگام خرید دقت نمایید از کجا و به چه صورت اکانت‌های خود را تهیه می‌کنید.
نمایندگی هملون: 
www.webandshop.com
نمایندگی رپید ورلد: www.rapidworld.ir

بعد از اینکه اکانت قانونی خود را از این نمایندگی‌های رسمی خریداری کردید، وارد سایت رپیدشیر شده و روی قسمت Premium Zone کلیک کرده، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد می‌کنید. سپس روی Premium Zone Login کلیک می‌کنید تا به صفحه مربوط به حساب کاری خود بروید. از حالا به بعد نرم‌افزار مدیریت دانلود، تمام کار دانلود را به عهده می‌گیرد و تنها کافیست لینک دانلود فایل از سایت رپیدشیر را وارد نرم‌افزار کنید.
از امتیازهای داشتن حساب کاربری Premium می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
 اختصاص ترافیک 5 گیگابایت برای 24 ساعت و ذخیره آن به ازای هر 24 ساعت تا سقف 25 گیگابایت (یعنی در هر 5 روز فقط می‌توانید 25 گیگابایت دانلود کنید) 
 دانلود به تعداد نامحدود و به صورت همزمان تا سقف 5 گیگابایت در 24 ساعت
 امکان آپلود فایل‌ها به صورت نامحدود
 امکان انتخاب از چندین سرور مختلف به صورت مستقیم یا غیر مستقیم برای دانلود
 امکان تنظیم در نرم‌افزارهای مدیریت دانلود برای دانلود با حداکثر مقدار پهنای باند اتصال به اینترنت 
 امکان یکپارچه‌سازی اکانت رپیدشیر با نرم‌افزار مدیریت دانلود، بدون نیاز به وارد کردن مکرر نام‌ کاربری و رمز عبور
 امکان استفاده از یک حساب کاربری در چندین کامپیوتر مجزا به صورت همزمان (برای افرادی که به صورت مشترک یک اکانت را خریداری می‌کنند)
 امکان مشاهده ترافیک دانلودی از آی‌پی‌های متصل به اینترنت در زمان دانلود و ...

نحوه جستجو برای دانلود از رپیدشیربرای جستجو و دانلود در سایت رپیدشیر، به چندین شیوه می‌توان عمل کرد:
 جستجوی پیشرفته در موتورهای جستجو 
در این جا با مراجعه به سایت‌های موتور جستجو و استفاده از تکنیک‌های جستجوی پیشرفته، فایل‌های مدنظر را در رپیدشیر جستجو می‌کنید. اگر تکنیک‌ها و شیوه‌های پیشرفته جستجو را کامل بدانید، این روش معمولاً جواب می‌دهد و در بعضی مواقع هم شاید جواب ندهد. این شیوه کاربرد کمتری برای جستجو در رپیدشیر دارد.
یکی از کارهایی که شاید شما را به جواب مورد نظر نزدیک کند، این است که در موتور جستجو (مثلا گوگل) اسم فایل مورد نظر را در کنار عبارت rapidshare جستجو کنید. به عنوان مثال برای یافتن نرم‌افزار winamp به صورت زیر عمل کنید.
“Winamp” rapidshare
حتما توجه داشته باشید متن مورد جستجو درون گیومه ذکر شود.

 جستجو در سایت‌های اختصاصی کاوش در رپیدشیر
این نوع سایت‌ها، به موتورهای جستجوی رپیدشیر (Rapidshare Search Engines) معروفند و معروف‌ترین این سایت‌ها
www.shufs.com است. این سایت‌ها معمولاً علاوه بر رپیدشیر، از چند سایت مطرح اشتراک فایل دیگر هم پشتیبانی می‌کنند. این روش جستجو در رپیدشیر، بهتر از روش قبل به جواب می‌رسد، چرا که این سایت‌ها اطلاعات بسیار زیادی را شاخص‌بندی کرده‌اند. 
به احتمال زیاد در این سایت‌ها به آنچه دنبالش هستید خواهید رسید، اما اگر باز هم نتوانستید آنچه را که می‌خواهید بیابید، باید دست به دامن شبکه‌های همتا به همتا و تورنت‌ها شوید. در بخش بعدی اشاره‌ای کوتاه به این نوع شبکه‌ها خواهیم داشت.
در ادامه آدرس تعدادی از سایت‌های موتور جستجوی رپیدشیر آورده شده است.

آدرس تعدادی از موتورهای جستجو برای رپیدشیر

www.shufs.com
www.crawlrapidshare.com
www.filesearcher.net
www.filesbot.com
www.gappon.com
www.hellafiles.com
www.ineedfile.com
www.loadevery.com
www.megarapidsearch.com
www.oneclickfiles.com
www.quicksearch.info
www.rapid4me.com
www.rapidall.com
www.rapidlibrary.com
www.rapidlinkfind.com
www.c3k.net
www.rapidosearch.com
www.rapidor.com
www.rapidsharelink.com
www.rapidshare-search-engine.com
www.rsfind.com
www.search4file.com
www.searchshared.com
www.shareminer.com

گرچه تعداد سایت‌های موتور جستجو برای رپیدشیر، بسیار بیشتر از سایت‌های معرفی شده در این مقاله است، اما اگر نتوانستید در این سایت‌ها و به خصوص در سایت Shufs.com به آنچه که می‌خواهید برسید، این بدان معناست که باید در جایی خارج از رپیدشیر به دنبال آن بگردید و چون به نوعی کلمه رپیدشیر مساوی است با داخل شبکه‌های اینترنت، تنها جایی که می‌ماند خارج از اینترنت و کامپیوترهای سایر کاربران آفلاین در سراسر کره زمین است و اگر بخت با شما یار باشد و آنها آنلاین شوند، تنها نرم‌افزارهای تورنت و شبکه‌های همتا به همتا می‌توانند در یافتن فایل مورد جستجو به شما کمک نمایند.

 استفاده از سایت‌های تکمیلی طبقه‌بندی شده به صورت اختصاصی برای دانلود از سایت رپیدشیر
در نوع سوم جستجو، به سایت‌هایی می‌رسیم که حالت یک دایرکتوری را برای جستجو در سایت رپیدشیر فراهم کرده‌اند. این سایت‌ها به صورت کاملاً کارشناسانه اقدام به طبقه‌بندی فایل‌ها به ده‌ها مجموعه و چندصد زیرمجموعه کرده‌اند. جستجو در این سایت‌ها اصلاً سخت نیست و فقط زمان زیادی باید صرف این کار کرد. بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین و پربازدید‌ترین این سایت‌ها 
www.softarchive.net است. در ادامه، چند نمونه از این نوع سایت‌های طبقه‌بندی شده ذکر شده است.

نشانی سایت‌های تکمیلی طبقه‌بندی شده و اختصاصی برای رپیدشیر

www.softarchive.net www.allyoulike.com
www.avaxhome.ws
www.bluray-720p.com
www.bravedownloads.com
www.btarena.org
www.czakalli.blogspot.com
www.ditchers.blogspot.com
www.divxturka.net
www.docs4you.org/forum
www.indivx.org/en
www.free4rapidshare.com
www.freshwap.net
www.hdtvshare.blogspot.com
www.hotfilms.org
www.irfree.com
www.metelci.net
www.newrapidshare.com
www.oneddl.com
www.raiden-rs.blogspot.com
www.rapidsharegfx.com
www.rapid-soft.info
www.rapidshare4all.net
www.rapidsharedownload.net
www.rapidsharefilez.com
www.rslinks.org
www.rapidsharelinksplanet.com
www.rapidownloadlinks.blogspot.com
www.abruzzitr.blogspot.com
www.rlslog.net
www.rsdownloads.com
www.sharetera.com
www.softymania.com
www.tinydl.com
www.tryfile.com
www.xhgc18.blogspot.com

 تورنت‌ها و شبکه‌های P2P هنوز هم نفس می‌کشند
این جا اگرچه از دید ما آخرین مرحله برای جستجوی فایل‌ها است، اما برای بسیاری از کاربران، نخستین مرحله جستجو است. از دید آنها شبکه‌های همتا به همتا و تورنت‌ها، نه تنها هنوز نفس می‌کشند، بلکه حرف اول را هم در تمامی موارد جستجو می‌زنند. شاید واقعاً حق با آنها باشد؛ شاید خیلی از فایل‌ها هنوز در اینترنت قرار داده نشده‌اند و فقط در کامپیوترهای افراد پیدا می‌شوند. بارزترین مثال برای این نوع فایل‌ها، مقالات علمی دانشگاهی، کتاب‌ها و پایان‌نامه‌ها و موضوعات علمی سال‌های اخیر هستند که قطعاً در هیچ سایتی به صورت رایگان پیدا نمی‌شوند. برای جستجو در این نوع شبکه‌ها، باید از نرم‌افزارهای مخصوص خودشان کمک بگیرید. برخی از این نرم‌افزارها عبارتند از:

Azureus
BitComet
BitSpirit
BitTorrent
eMule
iMesh
LimeWire PRO
Shareaza
µTorent
Vuze


نظرات 1 + ارسال نظر
top885 جمعه 19 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 10:24 ب.ظ http://www.top885.ccz.ir

65302320564بهترین فرصت زندگی شما برای ثروتمند شدن مجموعه ای بی نظیر برای اولین بار در ایران برای کسانی که می خواهند بهتر زندگی کنند و از کمترین وقت و هزینه بیشترین سود را ببرند.برای آگاهی از جزییات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
http://www.top885.ccz.ir

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد